Huikeita suomalaisuutisia! – Leikkauksesta toipunut suomalaisnuorukainen palaa NHL-kaukaloon

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins sai loistavia uutisia runkosarjan viimeiseen otteluun New York Rangersiä vastaan, kun joukkueen nuori suomalaispuolustaja Olli Määttä tekee paluun kokoonpanoon Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

22-vuotias Määttä oli sivussa lähes kaksi kuukautta vasemman käden operoinnin takia.

Stanley Cupin viime kaudella voittaneen Määtän kausi on ollut todellinen pettymys. Ennen runkosarjan päätösottelua Määttä oli ehtinyt olla mukana 54 kamppailussa, joissa oli syntynyt vain yksi maali ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Määtän paluu ei voinut tulla Penguinsille parempaan aikaan, sillä joukkueen puolustuksen ykköstähti Kris Letangin kausi päättyi vakavan loukkaantumisen takia.