Colorado Avalanchen umpisurkea jatkui, kun St. Louis Blues nappasi keskiviikon vastaisen yön ottelusta pisteet lukemin 4-2.

Ottelun toisessa erässä Coloradon vielä johtaessa 1-0 sattui tilanne, joka aiheutti kovaa parranpärinää. Bluesin David Perron ajoi Coloradon alueelle ja laukoi kiekon kohti maalivahti Calvin Pickardia, joka sulki kiekon.

Perron normaalisti luisteli maalin edustalle haistelemaan, josko kiekko kuitenkin tippuisi Avalanche-veskarilta. Colorado-kapteeni Gabriel Landeskog tuli vauhdilla paikalle tönimään Perronia pois maalin edustalta ja pienen käsikähmän tuoksinnassa potkaisi vastustajan hyökkääjää jalkovälin tienoille.

On vaikea arvioida, oliko potku tahallinen vai sattuiko ruotsalaishyökkääjä vain menettämään tilanteessa tasapainonsa ja koitti pysyä jalkaa heilauttamalla pysyä pystyssä. Perron ei loukannut itseään tilanteessa, mutta luonnollisesti hermostui ruotsalaisen tempusta.

Katso yllä oleva video tilanteesta ja arvioi itse, oliko Landeskogin temppu vahinko vai tahallinen.

Jäähyjä tilanteesta ei vihelletty.

Perron sai ”kostonsa” kolmannessa erässä, kun Blues käänsi voiton itselleen. Perron itse saalisti ottelussa tehot 0+2.