© Kuva: Getty Images

Venäläistähdelle väläytellään hurjan pitkää jatkosopimusta NHL:ssä – ”Aivan hullua”

Kesällä KHL:n jättänyt ja yhden vuoden mittaisen sopimuksen Montreal Canadiensin kanssa tehneelle Aleksandr Raduloville kaavaillaan uutta jatkosopimusta.

Nyt ilmoille on tullut kuitenkin hurja huhu.

Radulovin leiri on TSN:n mukaan esittänyt kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimustoiveen Canadiensille.

Mikäli noin pitkä diili toteutuisi, olisi Radulov 39-vuotias sopimuksen päättyessä.

– Tuon on parempi olla se, mistä keskustelut lähtevät liikkeelle. Kahdeksan vuotta pelaajalle, joka on kesällä jo 31 ja jolla ei ole edes lähtökohtaisesti niin paljoa luistelunopeutta, hänestä voi tulla paha ongelma sopimuksen loppupäässä. Viisi vuotta on mielestäni aivan maksimi. Kahdeksan vuotta on aivan hullua, CTV:n toimittaja Brian Wilde sanoi asiasta TSN:lle.

Wilde kuitenkin mainitsee perään haasteen Radulovin kohdalla. Canadiens on ollut maalinteko-ongelmien keskellä, eikä se varmasti luovu venäläislaiturista kovin helpolla. Radulov kun on ollut Canadiensin parhaita pistemiehiä tällä kaudella.

– Canadiensin GM Mark Bergevin on puun ja kuoren välissä, sillä esimerkiksi Carey Pricen ja Max Paciorettyn sopimukset päättyvät parin vuoden sisällä ja heille on annettava iso palkankorotus, TSN:n toimittaja John Lu puhuu tulevasta ja viittaa siihen, ettei Canadiens voi lähteä liikaa törsäilemään Radulovin jatkosopimuksessa.

Tällä kaudella 65 ottelussa Radulov on nakuttanut tehot 15+32=47.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!