© Kuva: Getty Images

Tulikuuman Minnesota Wildin pelaajat rikkovat ennätyksiä – tällä kertaa vuorossa joukkueen maalivahti

Mikko Koivun ja Mikael Granlundin Minnesota Wild jatkaa kuumaa virettään. Viime yönä kaatui vieraskaukalossa Florida Panthers numeroin 4-7.

Koko joukkue on ollut huimassa iskussa myös yksilötasolla. Mikael Granlund on iskenyt tällä kaudella jo oman piste-ennätyksensä, kun kautta on vielä jäljellä 16 ottelua. Granlundilla on kasassa tehot 22+40.

Viime yön ottelu oli myös maalivahti Devan Dubnykille historiallinen. 30-vuotias kanadalainen sivusi omaa ennätystään yhden kauden aikana voitetuissa otteluissa. Floridan kaato toi miehelle voiton numero 36. Dubnyk tulee pelaamaan suurimman osan jäljellä olevista runkosarjaotteluista, joten ennätys tulee menemään vielä kirkkaasti uusiksi.

Myös Mikael Granlundin ketjutoveri Jason Zucker on tehnyt oman piste-ennätyksensä tällä kaudella tehoin 21+24.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!