© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin tulokkaiden menestys tuo yllättäviä ongelmia – joukkueelle luvassa rangaistus

Toronto Maple Leafs on yllättävän ongelman edessä, kun joukkueen nuoret tähdet ovat dominoineet tulokaspörssiä. Joukkueella on peräti viisi pelaajaa 15:sta parhaan tulokkaan joukossa. Ongelmaksi nousee hyvistä suorituksista maksettavat bonukset.

Sportsnet uutisoi, että Torontolla on palkkakatossaan tilaa ainoastaan 250 000 dollaria ja se saattaa joutua maksamaan vielä 5,585 miljoonaa dollaria bonuksia, mikä olisi 5,3 miljoonaa enemmän mitä NHL:n työehtosopimus sallii. Tämä johtaisi siihen, että Maple Leafsin ensi kauden palkkakatosta leikattaisiin ylittävä osuus.

Joukkueen 14 viimeistä ottelua ratkaisevat sanktion määrän. Tähän asti on varmaa, että summa tulee olemaan ainakin 2,4 miljoonaa dollaria.

Suurimman loven torontolaisten budjettiin voi tehdä Auston Matthews, mikäli hän sijoittuu NHL:n maalipörssissä kymmenen parhaan joukkoon. Tuolloin jenkkisentteri saa vielä ylimääräisen kahden miljoonan lisätienistin.

Lisäksi Mitchell Marnerilla, William Nylanderilla ja Nikita Zaitsevilla on kullakin mahdollisuus ansaita kokonaisuudessaan vielä yli miljoona dollaria ylimääräistä erilaisten menestysbonusten muodossa, mutta matkaa miehillä vielä on.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!