Minnesota Wild on hävinnyt nyt yhdeksän edellisestä 11 ottelustaan. Joukkue taipui lauantaina Vancouver Canucksille 4-2 ja oli ottelussa tappiolla pitkään jo 4-0, kunnes sai lopussa kaunisteltua lukemia.

Lännen konferenssin kärkijoukkueisiin tällä kuuluneen joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau oli luonnollisesti todella pettynyt ja ärsyyntynyt joukkueensa heikkoon esitykseen.

– Se oli noloa, olen nolostunut. Jos olisin fanimme, buuaisin vielä enemmän (kuin he tekivät), koska he maksavat paljon rahaa tästä – ja nähdäkseen mitä? Boudreau sanoi Star Tribunelle.

– Kun ei voita yhtään kamppailuja, jos ei yhtään pysty kilpailemaan yksi-ykkösissä, jos ei ole tunnetta, että halua mennä kentälle ja tehdä asioita oikein, jättää tekemättä valmentajan käskyjä, voin kertoa, jos kausi olisi aikaisemmassa vaiheessa, muutoksia tulisi varmasti, Boudreau keuhkosi.

Myös alkuvuodesta hyvässä vauhdissa olleet Mikko Koivu ja Mikael Granlund ovat alkaneet hyytyä. Koivun heikko purku johti Vancouverin avausmaaliin Canucksia vastaan, kun Wild ei saanut kiekkoa alueelta ja miehiä jäi avoimeksi.

– Kukaan ei pitänyt ketään, me vain romahdimme, Boudreau sanoi.

Minnesota on umpisurkeasta maaliskuusta huolimatta hyvissä asemissa sijoituksen suhteen runkosarjan lähetessä loppuaan. Jotta kevät jatkuisi myös pudotuspeleissä pitkään, pitäisi joukkueen saada kurssi kääntymään.

Siihen seuraava tilaisuus on sunnuntai-iltana, kun joukkue kohtaa vieraissa Detroit Red Wingsin.