Tehotilasto ei kerro aina koko totuutta siitä, miten hyvä tai huono joku pelaaja on ollut, mutta se antaa vahvan viittauksen siitä, miten ilta on mennyt.

Buffalo Sabresin riveissä suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen keräsi kasaan yhden syöttöpisteen ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan, mutta hän oli todistamassa enemmän kuin useaa Flyersin maalia lähietäisyydeltä.

Ristolaisella riitti vaikeuksia ja Flyers painoi peräti viisi maalia Sabresin verkkoon hänen ollessa kentällä.

Flyersin 6-3-voiton yhteydessä usealla Sabresin pelaajalla tehotilastolukema painui pakkasen puolelle, mutta Ristolaisella se painui kaikista eniten.

Lukema oli hänellä peräti -5.

Ruma tappio tuli Sabresin kannalta huonolla hetkellä, sillä se yrittää vielä tavoitella pudotuspeleihin mukaan pääsyä.

– Tämä on turhauttavaa. Pystymme kaikki pelaamaan paremmin. Ei kyse ole vain yhdestä tai kahdesta kaverista. Joukkuepelissä on kyse monesta eri asiasta. Tämmöiset illat vain tulevat aivan väärään paikkaan. Meidän on pakko olla parempia faniemme edessä. Nytkin pystyi kuulemaan selvästi pettymyksen areenan sisällä. Tämä on ollut pitkä kausi ja olemme pettyneitä siitä, missä olemme tällä hetkellä, Sabresin maalivahti Robin Lehner sanoi NHL.com:n mukaan.

Tällä hetkellä Sabres on seitsemän pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Itäisessä konferenssissa useampi joukkue kamppailee vielä kevään peleihin pääsystä, minkä johdosta ero alkaa olla turhan pitkä Sabresin kannalta.