© Kuva: Getty Images

NHL:n kärkijoukkue varmisti jo pudotuspelipaikan – tähtipelaajat hirmutehoille

Washington Capitalsin loistava kausi NHL:n runkosarjassa ei näytä hidastumisen merkkejä.

Päinvastoin, itäisen konferenssin kärkijoukkue varmisti ensimmäisenä seurana paikan pudotuspeleissä, minkä lisäksi se rikkoi jo ensimmäisenä joukkueena sarjassa sadan sarjapisteen rajan, kun otteluita on takana 71.

Kaiken tämän Capitals teki Tampa Bay Lightningin kustannuksella 5-3 vierasvoitossa. Washingtonin sankareita olivat tähtihyökkääjä T.J Oshie hattutempullaan sekä ykkössentteri Nicklas Bäckström peräti neljällä syöttöpisteellään.

Samalla viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevan Lightningin urakka muuttui entistä hankalammaksi, kun joukkue on hävinnyt hyvän jakson jälkeen kaksi ottelua putkeen. Se on nyt parin sarjapisteen päässä pudotuspeliviivasta.

Capitalsin niskaan hönkii vastoin kaikkia odotuksia yhden ottelun vähemmän pelannut Columbus Blue Jackets, joka on vain kahden pisteen päässä sarjakärjestä. Lisäksi Columbus on kolmen ottelun voittoputkessa ja voittanut edellisestä kymmenestä pelistään seitsemän.

Molemmilla itäisen konferenssin kärkijoukkueilla on kasassa nyt 46 voittoa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!