New York Rangers solmi sopimuksen superjuniorin kanssa – tie NHL:ään kulki tähtipelaajien jalanjäljissä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

New York Rangers on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen Sean Dayn kanssa. 19-vuotias puolustaja pelaa OHL-juniorisarjaa Windson Spitfiresissa. Tehopisteitä on tällä kaudella kertynyt 14 maalia ja 17 syöttöä.

Day on Rangersin viime kesän kolmannen kierroksen varaus.

Kookas puolustaja oli aikanaan historian neljäs pelaaja, joka on päässyt pelaamaan Kanadan A-juniorisarjoihin alaikäisenä. Mies sai poikkeusluvan liittyä Mississauga Steelhedsin riveihin vain 15-vuotiaana, kun normaalisti pelaajat aloittavat vasta 16 vuotta täytettyään. Aiemmin lupa oli myönnetty John Tavaresille, Aaron Ekbladille ja Connor McDavidille. Kaikista heistä tuli NHL:n tähtipelaajia.

Day on myös ensimmäinen belgialaissyntyinen pelaaja, joka on koskaan varattu NHL:ään.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!