Kultasormi taas kehiin? – Kanadan MM-joukkueen päävalmentajaksi ehdolla tuttu mies

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Carolina Hurricanesin päävalmentaja Bill Peters on vahvin ehdokas Kanadan MM-miehistön peräsimeen, NHL-toimittaja Bruce Garrioch raportoi.

Garriochin mukaan Peters on pääehdokas, mikäli luotsi itse haluaa lähteä mukaan. Petersin valinta ei olisi iso yllätys. 52-vuotias kanadalaisluotsi toimi vastaavassa pestissä jo vuosi sitten Venäjän MM-turnauksessa.

Peters on luotsannut Kanadan miehiä kolmessa eri arvoturnauksessa ja joka kerta mies on huuhtonut kultaa. Vuoden takaisen MM-kullan lisäksi Peters voitti MM-kultaa apuvalmentajana keväällä 2015. Viime syksynä Kanada vei World Cupin Petersin toimiessa tuolloinkin apuluotsina.

Hurricanes on hyytymässä runkosarjaan. Peters valmentaa seuraa kolmatta kauttaan.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille