© Kuva: Getty Images

Huipputoimittajilla vaikeuksia löytää haasteita Connor McDavidin uralle – ”Mikään ei tule pysäyttämään häntä”

NHL:n tunnetuimmilta toimittajilta kysyttiin mielepidettä Edmonton Oilersin nuoren supertähden Connor McDavidin uran suurimmasta haasteesta.

Kokeneilla ESPN:n toimittajilla oli vaikeuksia löytää 20-vuotiaasta McDavidista suurempia heikkouksia.

ESPN:n toimittaja Rob Vollman pitää McDavidin uran haasteena tulevia otteluita kalifornialaisia rutinoituneita pudotuspelijoukkueta vastaaan. Edmontonilla on näillä näkymin tulossa vastaan kivenkova Anaheim Ducks.

– Edmonton tulee pelaamaan seitsemän ottelua yhdeksästä vaikeita kalifornialaisjoukkueita vastaan. Se tarkoittaa sitä, että McDavid tulee kohtaamaan tähtiä pimentäviä huippukenttiä, kuten Anaheimin uskomattoman kentän missä pelaa Andrew Cogliano, Ryan Kesler ja Jakob Silferberg, kertoo Vollman ESPN:n sivuilla.

– Tiedät, että he tulevat vahtimaan McDavidia. Hän saa siitä hyvää ensimakua, mitä pudotuspelit tulevat olemaan.

Toimittaja Pierre LeBrun pitää McDavidin mahdollisena haasteena pitkiä ja puuduttavia runkosarjoja. Hän ei kuitenkaan usko, että sillä on mitään suurempaa merkitystä nuoren tähden uran kannalta.

– McDavid pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan NHL:ssä, koska hän kärsi viime kaudella olkapäävamman. Homma on silti niin, että mikään ei tule pysäyttämään häntä. Hän muistuttaa Sidney Crosbya samanikäisenä. Hän on valmis tekemään töitä kovempaa kuin kukaan muu. Minulla ei ole mitään huolia McDavidiin liittyen, LeBrun kommentoi.

Toimittaja Corey Pronman spekuloi McDavidin kropan kestämistä tulevaisuudessa, mutta hän ei siltikään usko, että 20-vuotiaalla supertähdellä tulisi mitään ongelmia urallaan.

– Olen katsonut McDavidin pelaavan siitä asti kun hän oli murrosiässä. Ei ole mitään mentaalista haastetta mitä hän ei voi voittaa. Tällä kaverilla on kaikki talentti ja peliäly maailmassa, hehkuttaa Pronman.

– Ainut haaste hänelle on kropan kestäminen, koska kaudet ovat pitkiä ja intensiivisiä. Ainut ongelma McDavidille voi tulla, jos muut pelaajat kehittyvät, koska hän ei tule hyytymään.

ESPN:n toimittaja Joe McDonald oli täysin varma siitä, että McDavidia ei pysäytä mikään.

– Ehdottomasti ei mikään. Hänen itseluottamuksensa ja kykynsä päästä tähän pisteeseen, eikä hän ei näytä mitään merkkejä hidastamisesta. Kaikilla nuorilla pelaajilla tulee heikkoja jaksoja uralla, mutta McDavidin siirtyminen pro-tasolle on ollut vaivatonta. 20-vuotias kapteeni johtaa esimerkillään kaukalossa ja sen ulkopuolella.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!