NHL-legenda Jeremy Roenick antoi tulikiven katkuista palautetta jouduttuaan pidätetyksi New Yorkissa.

Pelaajaurallaan yli 1300 ottelua ja 500 maalia iskenyt Roenick toimii nykyisin NBC Sportsin analyytikkona. Roenick oli ollut New Yorkissa matkalla Rangersin peliin, kun poliisi pysäytti hänet liikennesääntöjen vastaisesta kääntymisestä.

Pian kävi ilmi, ettei Roenickin ajolupa ollut voimassa osavaltiossa. Mies joutui pidätetyksi.

– He olivat lähettäneet ilmoituksen jäädytetystä ajoluvasta ja sakot 20 vuotta vanhaan osoitteeseen. Sitten heillä on vielä otsaa kertoa, että on minun vastuullani päivittää osoitetietoni New Yorkin ajoneuvohallintokeskukselle, kun en edes asu täällä, Roenick vaahtosi Daily Newsille.

Roenick oli saanut noin vuosi sitten sakot ylinopeudesta New Yorkin alueella Westchester Countyssa. Ex-pelaaja oli maksanut sakon, mutta hän ei ollut tietoinen erillisestä 675 dollarin lisämaksusta.

Ilmoitus lisämaksusta lähetettiin Roenickille myöhemmin – osoitteeseen, jossa Roenick ei ole asunut aikoihin. Osoitetiedot ovat vuodelta 1989. Nykyisin Roenick asuu Arizonassa.

Entinen huippuhyökkääjä ei säästellyt sanojaan antaessaan palautetta tapahtuneesta.

– Olen 750 dollaria köyhempi. Lisäksi tässä meni muidenkin aikaa kuin vain minun. Lisäksi minut pidätettiin. Istuin sellissä huumehörhöjen kanssa. Istuin oikeudessa oikeiden rikollisten kanssa. Minua ei ole koskaan aiemmin pidätetty, Roenick raivosi.

– Hittoako minä välitän siitä, että tietääkö New Yorkin ajoneuvohallintakeskus missä asun. En edes asu New Yorkissa. Pitääkö minun nyt ilmoittaa osoitetietoni jokaisen osavaltion ajoneuvohallintakeskukselle. Tämä on täysin naurettavaa. Heidän pitäisi hävetä, Roenick sauhusi.