Koko kauden sivussa ollut Ottawa Senatorsin hyökkääjä Clarke MacArthur ei ole valmis lopettamaan peliuraansa.

MacArthur loukkaantui tapaturmaisesti Senatorsin harjoituksissa syksyllä. Aivotärähdys oli miehelle neljäs puolentoista vuoden sisään (uutinen).

Kanadalaishyökkääjän suunnitelmissa oli lopettaa jääkiekko ja ottaa lajiin etäisyyttä.

– Rehellisesti sanottuna menin Floridaan siirtyäkseni eläkkeelle. Siellä kukaan ei välitä jääkiekosta ja ajattelin, että lopettaminen olisi helpompaa. Se toimi ensimmäisen viikon ajan. Vakuutin koko ajan itselleni, että on aika siirtyä eteenpäin ja tehdä jotain muuta, MacArthur kertoi Postmedialle.

Jääkiekko ei kuitenkaan pysynyt poissa mielestä.

– Toisella viikolla menin kuntosalille harjoittelemaan. Kolmannella viikolla puhuin Senatorsin fysiikkavalmentaja Chris Schwarzin kanssa ja hän lähetti minulle harjoitusohjelmia. Neljännellä viikolla etsin jo paluulentoja takaisin. Eläkesuunnitelmani ei kestänyt kovin kauan.

31-vuotiasta laituria tuskin nähdään tositoimissa enää tällä kaudella.

– Syvällä sisimmässäni uskon, että puen pelipaidan vielä ylleni, MacArthur totesi.