© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin NHL-uransa pisimmässä maalittomassa putkessa – ”Yksi merkittävimmistä faktoista”

Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Aleksandr Ovetshkin ei ole onnistunut maalinteossa hetkeen.

Capitals taipui vieraissa Anaheim Ducksille lukemin 2-5. Rapiat 19 minuuttia pelannut Ovetshkin pääsi pelaamaan melkein kolmasosan jääajastaan ylivoimalla, mutta verkko ei heilunut. Miehelle kirjattiin neljä laukausta ja yksi syöttöpiste.

Ovetshkinin maaliton putki venähti kymmenen ottelun mittaiseksi. Kyseessä on venäläishyökkääjän NHL-uran pisin maaliton putki. Ovetshkinilla on menossa 12. kausi taalaliigassa ja pelejä on takana jo 907.

– Tämän täytyy olla yksi merkittävimmistä faktoista Ovetshkinin uralla, Matthew Barlowe toteaa Twitterissä.

Ovetshkin osui edellisen kerran tolppien väliin helmikuun 19. päivä New York Rangersia vastaan.

31-vuotias Ovetshkin on tehnyt kuluvalla kaudella 68 peliin 27 maalia. Miehen NHL-uran alhaisin maalimäärä on kaudelta 2010-2011, jolloin hän viimeisteli 32 osumaa. Samaan maalimäärään mies päätyi myös kaudella 2012-2012, mutta työsulun vuoksi otteluita kertyi vain 48.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!