New Jersey Devils päätti jättää kokeneen maalipyssyn Mike Cammallerin ulos kokoonpanosta yön ottelusta New York Islandersia vastaan.

Viisi miljoonaa dollaria kaudessa tienaava Cammalleri osoitti saman tien tyytymättömyytensä valmentajan päätökseen.

– Haluan olla mukana tässä. Olen tyytymätön kokoonpanon ulkopuolelle jättämisestä, kertoo 34-vuotias Cammalleri New Jerseyn paikallislehdelle NJ.com:lle.

Cammalleri on kärsinyt pahoista maalintekovaikeuksista tämän vuoden puolella. Kanadalaishyökkääjä on tehnyt maalin edellisen kerran tammikuun 3. päivänä Carolina Hurricanesia vastaan. Cammallerilla on menossa peräti 18 ottelun maaliton putki.

New Jerseyn päävalmentaja John Hynes yrittää herätellä 10 maalia 51 ottelussa tehnyttä konkarihyökkääjää katsomokomennuksella.

– Michael on maalintekijä tällä tasolla. Hän on todistanut sen. Hän on selvästikin kamppailut maalittomuuden kanssa, mutta kaikki ei ole aina kiinni maalien tekemisestä, kertoo Hynes.

Cammalleri teki viime kaudelle 14 maalia 42 otteluun ja sitä edelliskaudella 27 maalia 68 otteluun. Vilttikomennukset eivät ole konkarihyökkääjälle mikään tuttu asia.

– Mielestäni olen ollut sitoutunut kaikkeen kentällä. Kiekko ei ole vain mennyt maaliin ja yritän etsiä ratkaisua siihen. Olen varma, että se muuttuu vielä, Cammalleri kommentoi.