Tiistaina Boston Bruinsista potkut saanut Claude Julien julkaisi tiedotteen, jossa kanadalaisvalmentaja jätti hyvästit koko seuralle ja kaupungille. Mies valmensi seuraa lähes kymmenen kauden ajan ja kiitti kaikkia yhteisestä tapaleesta.

NHL Network julkaisema tiedote luottavissa vapaasti suomennettuna tweetin alla.

SiriusXM NHL Network Radio

@SiriusXMNHL
Former #Bruins Head Coach Claude Julien has released a statement:

”Haluaisin aivan ensiksi kiittää Bruinsin organisaatiota, joka on antanut etuoikeuden minulle ja perheelleni viettää nämä kymmenen vuotta Bostonissa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet kutsua tätä kaupunkia kodiksemme ja jäämme kaipaamaan sitä.

Kaikille entisille ja nykyisille pelaajille, lääkintä- ja huoltohenkilökunnalle, lääkäreille, viestintähenkilökunnalle ja kaikille jotka ovat tehneet lujasti töitä seuran eteen, en voi olla enempää kiitollinen heidän sitoutumisestaan joukkueeseen.

Pelipäivien järjestyksenvalvojille ja muille vapaaehtoisille joita olen saanut onnekseni tavata, kiitän myös heitä.

En mitenkään voi lopettaa täällä kiittämättä ihmisiä, jotka ovat tehneet tästä ajasta näin palkitsevaa, eli Boston Bruinsin fanit. Teidän omistautuminen, intohimonne, energianne ja tukenne tekevät Bostonista maailman parhaan urheilukaupungin.

Lähtiessäni organisaatiosta, olen iloinen siitä ja ylepeä siitä, että sain olla voittamassa Stanley Cupia kaupunkiin 39:n vuoden tauon jälkeen. Tuon matkan jakaminen ja Stanley Cup –mestaruuden juhliminen pelaajien, perheiden, henkilökunnan ja fanien kanssa, antoi uskomattomia muistoja joita en koskaan tule unohtamaan. Kaikkia jotka olivat mukana ja auttoivat matkan varrella, haluan kiittää sydämeni pohjasta.”