Winnipeg Jetsin viime yön ykköstähti, hattutempun iskenyt Patrik Laine sai valmentajaltaan Paul Mauricelta ottelun jälkeen upeita kehusanoja.

Laine teki uransa kolmannen hattutempun näytöstyyliin. Winnipegin päävalmentaja Maurice kertoi mielipiteensä Laineen illan toisen osuman laukauksesta.

– Näin vain yläkuvan, enkä nähnyt kiekkoa kun se meni maalivahdin ohi. Sanoisin, että se laukaus oli erityislaatuinen. Se miten hän saa kiekon lavasta niin nopeasti, että et löydä kiekkoa edes ilmasta, Maurice kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Winnipegin Twitter-tilin mukaan.

Mauricen mielestä yön ottelu Dallas Starsia vastaan oli Laineen kauden paras, vaikka hän ei olisi tehnyt kolmea maalia pelissä.

– Vaikka hän ei olisi tehnyt kolmea maalia, tämä olisi silti ollut hänen kauden paras pelinsä. Hänen kaikki palaset olivat NHL-kunnossa. Taisteleminen, taklaaminen ja sijottautuminen.

Maurice teki harvinaisen liikkeen laittamalla 18-vuotiaan suomalaisnuorukaisen ottelun loppuhetkillä kentälle puolustamaan johtoasemaa.

– En laittanut häntä kentällä lopussa sen takia, koska halusin hänelle kolmannen maalin, vaan sen takia koska hänen kenttänsä oli pelannut niin hyvin, Maurice kommentoi.

– Tämä oli ylivoimaisesti hänen paras pelinsä tällä kaudella.

Voit lukea lisää ottelusta klikkaamalla tästä.

Näet kaikki maalit täältä.