Minnesota Wildin voitti viime yönä Nashville Predatorsin kotonaan 5-2. Wildin maalivahti Devan Dubnyk nousi samalla voittotilaston kärkipaikalle 32:lla voitollaan.

Dubnyk nousi liigan maalivahti eliittiin toissakaudella, kun mies siirtyi Minnesota Wildiin. Takana oli rankka jakso ja Wild oli jo viides eri seura vuoden sisään, lähes koko tämä aika kului asuen hotelleissa. Palaset loksahtivat kuitenkin paikalleen tuhansien järvien osavaltiossa ja 30-vuotias kanadalainen näkee vaikean ajan tärkeänä kokemuksena.

– Näin miten nopeasti kaikki voidaan viedä, joten olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka saan pelata liigassa. Saan nyt enemmän vastuuta, mutta yritän pitää sen aina mielessäni, Dubnyk sanoi NHL.comille.

Ennen Minnesotaa mies pelasi Arizona Coyotesissa, Hamilton Bulldogsissa, Nashville Predatorsissa ja neljä kautta Edmonton Oilersissa.

Tällä kaudella mies johtaa maalivahtitilastoa voittojen lisäksi myös päästetyissä maaleissa ja torjuntaprosentissa. Päästettyjen maalien keskiarvo on 1,97 ja torjuntaprosentti 93,4.