New York Rangersin venäläinen tulokashyökkääjä Pavel Butshnevitsh pelaa mukavaa tulokaskautta pisteiden valossa. 14 ottelussaan venäläistulokas on iskenyt tehot 6+8=14.

Tällä hetkellä Butshnevitshilla on menossa kahdeksan ottelun pisteputki, joka voidaan tosin jakaa kahteen osaan: neljä ottelua lokakuussa ennen pahaa loukkaantumista ja neljä ottelua tammikuussa sen jälkeen.

Palattuaan selkävamman jälkeen kaukaloon, Butshnevitsh on takonut neljässä ottelussa peräti tehot 2+4=6.

Venäläinen ei tosin itse koe olevansa hyvässä vireessä tällä hetkellä.

– Jos menettää kaksi kuukautta, on vaikeaa päästä vauhtiin heti, Butshnevitsh kertoi Sports Illustratedin mukaan.

Venäläistulokas kävi muutaman pelin ajan hakemassa AHL:n puolelta vauhtia selkävamman jälkeen, mutta on nyt takaisin kirkkaissa New Yorkin valoissa. Tulosta on tullut, mutta olo ei silti ole paras mahdollinen.

– Tarvitsen tietysti jonkin aikaa päästäkseni kuntoon. Jalkani väsyvät todella nopeasti. Tähdistöotteluviikonloppu on tulossa pian, ja suunnittelen käyttäväni sen jalkojen ja yleisekunnon kanssa työskentelyyn. Toivottavasti kaikki palaa pian normaaliksi, Butshnevitsh kuvaili.

New York Rangers tarvitseekin Butshnevitshin kehiin täydessä vireessä, sillä joukkue on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista. Sivussa ovat tällä hetkellä esimerkiksi Jesper Fast, Matt Puempel ja Marc Staal.