New Jersey Devils on kaapannut NHL:n siirtolistalta vuoden 2011 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen varauksen Stefan Noesenin.

NBC Sports uutisoi eilen, että Anaheim Ducks on asettanut Noesenin waiver-listalle, ja uskalsi epäillä pelaajan herättävän mielenkiintoa muissa seuroissa. Texasilainen pelaa halvalla sopimuksella ja hänellä on potentiaali olla tehokas pelaaja.

23-vuotias laituri on kärsinyt urallaan loukkaantumisista ja oli lähes kokonaan sivussa kauden 2013-2014 polvivamman takia. Kaudella 2014-2015 vastustajan luistin poikkaisi lähes kokonaan lupauksen akillesjänteen.

Ottawa Senators varasi jenkkihyökkääjän kesän 2011 Draft-tilaisuudessa varausvuorolla 21, mutta hän ei koskaan ehtinyt pelata Senators-paidassa otteluakaan. Mies päätyi lopulta Anaheim Ducksin riveihin.

Tällä kaudella mies on pelannut 12 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia, vaikka peliaikaa on tullut vain 6:33 per ottelu. Yhteensä NHL-otteluita on miehen tilillä vain 14. AHL:ssä on tällä kaudella syntynyt 22:ssa ottelussa tehot 6+9.