Viime viikolla NHL:ssä yksi eniten kohua herättäneistä tilanteista oli New Jersey Devilsin Taylor Hallin kova Vancouver Canucksin Philip Larsenin päähän osunut taklaus.

Tilanteen jälkimainingeissa oli mukana myös sinivalkoista väriä, kun Canucksin Markus Granlund saapui suojelemaan jäähän pudonnutta Larsenia.

Muut Vancouver-pelaajat ryntäsivät taklauksen jälkeen Hallin ja muiden Devils-pelaajien kimppuun, mutta Granlund ja maalivahti Jacob Markström suojelivat parhaansa mukaan terävien luistinten keskellä maannutta Larsenia.

Granlundin ja Markströmin toiminta saa nyt kehuja, kun Kanadan yleisradioyhtiö CBC keräsi viikon merkittävimpiä NHL-tapahtumia yhteen.

– Jotkut joukkuekaverit ovat parempia kuin toiset, toimittaja Justin Piercy otsikoi Larsen-tapausta käsittelevän osionsa.

– Kun muut ovat kiireisiä saadakseen oman palansa jääoikeutta ilman kiinnostusta Larsenia kohtaan, Granlund ja Markström suojaavat puolustuskyvyttömää puolustajaa lisävammoilta. Nämä ovat hyviä joukkuekavereita, Piercy kirjoittaa jutussa.

Katso video Granlundin ja Markströmin tekemästä ihmiskilvestä yltä.