KHL-seura Ak Bars Kazan on joulukuussa tavoitellut Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärveä riveihinsä venäläisen Business Online -median mukaan.

Puljujärven KHL-oikeudet omistaa Torpedo Nizhni Novgorod, jolta Kazan pyrki hankkimaan suomalaishyökkääjän oikeudet. Torpedon hintapyynti Puljujärven oikeuksista oli ”merkittävä”. Kazan koki kauppahinnan liian korkeaksi ja jätti leikin kesken.

Business Onlinen mukaan Puljujärven siirtyminen Kazaniin olisi hyödyttänyt molempia osapuolia, sillä seura hakee riveihinsä ulkomaalaisvahvistusta, ja Edmontonissa pienelle peliajalle jäänyt Puljujärvi saisi KHL:ssä enemmän peliaikaa ja vastuuta.

Joulukuussa Puljujärvi ei ole joka ottelussa mahtunut NHL-joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon, ja pelatessaankin peliajat ovat jääneet lähes poikkeuksetta alle kymmenen minuutin.

Myös Los Angeles Kingsissa farmiin joutunut Teddy Purcell on lehden mukaan ollut Kazanin kiikarissa.