OHL-seura London Knightsissä mainiota alkukautta pelaava Olli Juolevi nostetaan hänet varanneen Vancouver Canucksin suurimmaksi lupaukseksi Sportsnetin jutussa.

– Juolevia usein verrataan toiseen Olliin, Pittsburgh Penguinsin Olli Määttään. Juolevi on niin monipuolinen puolustaja kuin vain NHL:n ulkopuolelta voi löytää, toimittaja Mike Johnston kirjoittaa.

Johnstonin mukaan siirtohuhuissakin vilahtaneella Juolevilla on kovat paineet onnistua, sillä Vancouver ei ole varannut ensimmäisellä kierroksella puolustajaa sitten vuoden 2005, jolloin seura valitsi myöhemmin moottoripyöräonnettomuudessa menehtyneen Luc Boudonin. Sitä edellinen ensimmäisen kierroksen puolustajavaraus oli vuonna 1998 Bryan Allenin muodossa.

– Puolustajan täytyy pystyä lukemaan hyökkäystä, lukemaan peliä ja kestämään painetta, ja Olli on näissä loistava, Vancouver Canucksin presidentti Trevor Linden hehkuttaa.

– Hän saa asiat näyttämään niin helpoilta. Kun 17-vuotiaana pystyy pelaamaan sellaisen turnauksen kuin Olli nuorten maailmanmestaruuskilpaluissa, se kertoo mielestäni paljon hänen arviointikyvystään, pelinluvustaan ja reagoimistaidosta.