© Kuva: Getty Images

Jaromir Jagr jaksaa yllättää – ällistyttäviä tilastoja

Jaromir Jagr täyttää helmikuussa 45 vuotta. Se on fakta, mikä meinaa unohtua, kun katsoo tsekkilegendan pelaavan NHL-jäillä tällä kaudella.

Jo pelkästään hänen pelaamisensa NHL:ssä on hatunnoston arvoinen suoritus, mutta Jagr ei tyydy tähän. Syksyn aikana on käynyt selväksi, ettei hän tarvitse tiiviissä ottelutahdissa lepoaikaa valmentajalta, vaan pystyy suoriutumaan peleistä normaalisti.

Jagr on kymmenessä ottelussa kellottanut keskimäärin melkein 18 minuutin peliajan. Joissain otteluissa peliaikaa on tullut vajaat 20 minuuttia. Esimerkiksi parikymppinen Aleksander Barkov pelaa keskimäärin vain kaksi vaihtoa enemmän kuin Jagr.

Jagr on saalistanut neljä tehopistettä (1+3), minkä lisäksi hän pärjää myös hyvin puolustuspäässä. Hän on vain kerran tällä kaudella poistunut ottelusta tehotilasto miinuksella.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!