© Kuva: Getty Images

Patrik Laine pettyi pahasti ulkoilmaottelussa – ”En tiedä mikä meni vikaan”

Winnipeg Jets joutui taipumaan kotonaan 0-3-tappioon Edmonton Oilersille kauden ensimmäisessä ulkoilmaottelussa Heritage Classicissa.

Ottelun alun viivästyminen parilla tunnilla sään vuoksi nähtävästi sopi Oilersille paremmin. Maalittoman avauserän jälkeen Oilers osui toisessa erässä kahdesti Mark Letestun ja Darnell Nursen osumilla.

Pelin päätöslukemat 3-0 viimeisteli Zack Kassian. Tilannetta edelsi Jetsin Patrik Laineen kiekonmenetys omalla alueella. Laine yritti paikata erheensä, mutta Kassianin laukaus muutti Laineen mailasta suuntaa painuen ohi maalivahti Connor Hellebuyckin.

Vajaat 20 minuuttia luottoa saanut Laine oli pelin jälkeen pettynyt. Hän laukoi pelissä kolmesti ja hukkasi yhden hyvän maalipaikan.

– Meillä oli muutamia laadukkaita maalipaikkoja mukaan lukien omani. Minun olisi pitänyt tehdä maali. Noista paikoista pitäisi tehdä maali enkä onnistunut. Ammuin yli. En tiedä mikä meni vikaan, Laine harmitteli Winnipeg Sunille.

Laineen tavoin myös Jetsin Joel Armia ja Oilersin Jesse Puljujärvi jäivät pisteittä. Armia pelasi runsaat kymmenen minuuttia ja Puljujärvi vajaat 13.

Pelin ykköstähti oli 31 torjunnalla nollapeliin yltänyt Oilers-vahti Cam Talbot.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!