HPK on purkanut sopimuksen kanadalaisen maalivahdin Nathan Lawsonin kanssa.

Hämeenlinnalaisseura tiedotti asiasta keskiviikkona.

– Nathan on ammattilainen, joka ei valitettavasti päässyt meillä siihen rooliin, jota hänelle alun perin kaavailtiin. Maalivahtiosastollamme käydään kovaa kilpailua peliajasta. Toivomme Nathanille kaikkea hyvää jatkoon, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi tiedotteessa.

Lawson ehti olla HPK:n tolppien välissä yhdessä liigakamppailussa ennen loukkaantumistaan.

Viestit Hämeenlinnasta eivät kuitenkaan olleet kovin hehkuttavia Lawsonia kohtaan.

Nyt HPK jatkaa maalivahtikolmikolla: Emil Larmi, Ukko-Pekka Luukkonen ja Fredrik Grönstrand.

– Meillä on nuori, intohimoinen ja taitava maalivahtikolmikko nyt kasassa. Toki seuraamme tilannetta, ja meillä on mahdollisuus reagoida tarpeen vaatiessa. Tässä vaiheessa jatkamme tällä maalivahtikolmikolla, Toivanen tuumaa maalivahtitilanteesta.