© Kuva: Getty Images

Arvio: Leijonien floppipelaajalla mahdoton tehtävä NHL-paikan valtauksessa

Chicago Sun Timesin NHL-toimittaja Mark Lazerus ei usko Ville Pokan NHL-paikkaan.

Pokka floppasi pahasti jo World Cupissa (uutinen). Pokan edellä on liuta puolustajia, joiden paikka ylhäällä NHL:ssä vaikuttaa todennäköisemmältä. Vaikka Pokka siis on yhä Chicagon harjoitusleirillä, tie on viemässä todennäköisesti jo kolmanneksi kaudeksi AHL:ään.

CSN Chicagon mukaan Chicago Blackhawksin puolustusrungon tulevat muodostamaan Duncan Keith, Niklas Hjalmarsson, Brian Campbell, Brent Seabrook, Trevor van Riemsdyk ja Michal Kempny. Seitsemäntenä tuohon nimiluetteloon voi laittaa Tshekin kokeneen Mihal Rozsivalin, jonka peliaika tulee tosin olemaan rajoitettua Hawks GM Stan Bowmanin mukaan. Rozsival, 38, pokkasi kesällä yksivuotisen jatkodiilin.

Tuohon yllä mainittuun listaan, kun lisätään vielä Lazeruksen mainitsemat ja Chicagon rosteriin tyrkyllä olevat Erik Gustafsson, Viktor Svedberg ja Pokkaa parempia näyttöjä antanut Gustav Forsling, niin voidaan todeta, että Pokalla on mahdoton tehtävä murtautua NHL-miehistöön. Edellä kun on kymmenen miestä eikä näytöt ole kehuttavia.

Gustafsson pelasi viime kaudella jo 41 NHL-runkosarjamatsia ja Svedberg merkkautti 27 NHL-mittelöä. Pokalla NHL-pelejä on pyöreät nolla.

– Puolustustrion (Gustafsson, Svedberg ja Forsling) – kuten myös tämän ryhmän takana tulevan Ville Pokan – paras toivo [pelipaikkaan] on, että Hawks päättää lähteä kauteen kahdeksalla eikä seitsemällä puolustajalla, kiteyttää Lazarus.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Comments are closed.