© Kuva: Getty Images

Venäjä hajotti Aleksandr Ovetshkinin ketjun – Pavel Datsjuk nostettiin ykkösvitjaan!

Venäjä on reagoimassa kovalla kädellä hyökkäysketjuihinsa ennen viimeistä World Cupin esiottelua, jonka se pelaa Kanadaa vastaan.

Vielä kahdessa Tshekki-matsissa Venäjän pääävalmentaja luotti Washingtonin tutkapari Jevgeni Kuznetsovin ja Aleksandr Ovetshkinin kemiaan, mutta nyt tilanne on muuttumassa.

Venäjän juuri alkaneissa harjoituksissa Pavel Datsjuk on ottanut Kuznetsovin paikan Ovetshkinin ja Nikita Kutsherovin vierestä. Datsjuk huilasi toisen Tshekki-matsin, kun taas pelasi nelosvitjassa ensimmäisessä kohtaamisessa.

Nyt Kuznetsov on siirretty nelosketjuun Artem Anisimovin ja Ivan Teleginin tueksi. Kaksi muuta vitjaa ovat ennallaan: Nikolai Kulemin-Jevgeni Malkin-Vladimir Tarasenko sekä SKA:sta tuttu Artemi Panarin-Vadim Shipatshev-Jevgeni Dadonov.