Teemu Selänne paljasti: avaustappio johti palavereihin Leijonilla – ”Olimme kelvottomia”

© Kuva: Ilari Isotalo

Leijonien osalta World Cup -turnaus ei alkanut kovin mainiolla esityksellä. Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkue tuli ja jyräsi sen ylitse pahasti Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

1-4-tappio johti toimenpiteisiin.

Ruotsalaislehti Expressen tapasi Leijonien johtoryhmään kuuluvan Teemu Selänteen ja tivasi, että onko Leijonissa käyty kriisipalavereita avaustappion jälkeen?

– Siellä on ollut palavereita, kyllä. En itse ollut niissä mukana, mutta on selvää, että meidän johtavien pelaajien pitää ottaa nyt paljon vastuuta ja varmistaa se, että jokainen, aivan jokainen ymmärtää tilanteen vakavuuden ja antaa kaikkensa Ruotsia vastaan, Selänne sanoi.

Leijonien esitys avausottelussa ei paljoa miellyttänyt Selännettä.

– Olimme kelvottomia. Toki, Pohjois-Amerikan junnut pelaavat nopeaa peliä ja ovat hyviä, mutta ei meidän olisi pitänyt olla noin huonoja, Selänne sanoi.

– Mutta mitkä ovat nyt vaihtoehdot? Tappio Ruotsille tietää sitä, että missaamme pudotuspelit. Tarvitsemme voiton, jotta pysymme elossa. Niin yksinkertaista se on.

Hieman humoristisesti Expressen kysyi Selänteeltä, että mikäli hän pelaisi vielä ja olisi mukana tiistaina Ruotsia vastaan, mitä hän tekisi?

– Hattutempun, Selänne hekotteli.

Ruotsin ja Suomen kohtaaminen starttaa tiistai-iltana kello 22.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.