Suomalainen KHL-hyökkääjä loppukauden sivussa – uusi suomalaisvahvistus tulossa

© Kuva: Ilari Savonen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

KHL-tulokas HC Kunlun Red Starissa tapahtuu.

Kiinalaisseura viestittää, että joukkueen suomalaishyökkääjä Eetu Pöysti on loukkaantunut. Vamma pitää miehen sivussa koko loppukauden ajan. Pöysti ennätti pelata ennen loukkaantumistaan kuusi peliä tehden yhden maalin.

Viime kaudella HIFK:ssa pakitellut Joonas Järvinen on liittymässä Kunlunin vahvuuteen. Seuran mukaan se odottaa Järvisen siirtopapereita. Järvisen lisäksi Kunlun vahvistaa rivejään Ruotsin maajoukkueessakin pelanneella Linus Videllillä.

Samassa yhteydessä Kunlun tiedottaa saaneensa farmiseuran HK Harbinista. Farmidiili mahdollistaa sen, että Kunlun voi haalia kymmenen uutta pelaajaa. KHL-joukkueen rosterissa saa olla 25 pelaajaa ja kymmenen farmijoukkueen puolella.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!