© Kuva: Getty Images

Patrik Laine vähät välittää itsekehuun kohdistuvasta kritiikistä – ”Ei ole minun ongelmani”

Winnipeg Jetsiin siirtyvä Leijona-tähti Patrik Laine kertoi Yahoolle tuntojaan ennen Leijonien ottelua USA:ta vastaan.

Laine tunnetaan siitä, että hän uskaltaa kehua itseään.

– Tiedän kuinka hyvä olen. Voin sanoa sen. Minulla ei ole ongelmaa asian kanssa. Jos jollain on ongelma asian kanssa, niin se ei ole minun ongelmani. En välitä, mitä muut ajattelevat. Tiedän olevan hyvä pelaaja, ja aion olla myös jatkossa, Laine sanoi.

Laine sanoi nauttivansa turnauksesta, sillä World Cupissa pelaavat parhaat parhaita vastaan.

– MM-kisoissa kaikki eivät ole hyviä joukkueita. Esimeriksi Unkari tai Ranska. Nyt täällä ovat parhaat. On mukavaa nähdä, mihin olemme menossa ja mihin olen menossa pelaajana, Laine totesi.