© Kuva: Getty Images

Nyt tuntuu jo – Ruotsille karmea menetys World Cupiin!

Nyt tuntuu jo Ruotsin kokoonpanossa.

Ruotsi on nimittäin kokenut suorastaan karmean menetyksen World Cupiin! Hyökkääjä ja kapteeniksi nimetty Henrik Zetterberg on joutunut kieltäytymään turnauksesta, sillä mies ei koe olevansa sataprosenttisessa kunnossa. Zetterbergin korvaa Mikael Backlund.

Ruotsin miehistöön valittu maalivahti Robin Lehner jäi myös turnauksesta sivuun loukkaantumisen takia. Tilalle Tre Kronor nimitti Toronton kanssa NHL-diilin tehneen Jhonas Enrothin.

Ruotsi kertoi aiemmin, että puolustaja Niklas Kronwall ei pysty pelaamaan turnauksessa. Kronwallia vaivaa polvivaivat. Hänen korvaajakseen tulee Anaheim Ducksin puolustaja Hampus Lindholm. Lindholmilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta.

Vastikään Ruotsi kertoi myös hyökkääjä Alexander Steenin jättävän turnauksen väliin. Hänet korvaa Rickard Rakell.