© Kuva: Getty Images

NHL-tähti kommentoi huhua Sidney Crosbyn rinnalle siirtymisestä – ”Ei kysymystäkään”

Kanadan riveissä World Cupissa vakuuttanut Brad Marchand on kommentoinut pelaamista Sidney Crosbyn rinnalla.

Marchand ja Crosby ovat pelanneet World Cupissa samassa ketjussa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Nämä herrat ja ketjun kolmas lenkki Patrice Bergeron olivat avainasemassa, kun Kanada kukisti välierässä Venäjän 5-3.

Crosby on pistepörssin kärki tehoin 3+4 ja Marchand on kakkosena saldolla 3+2.

Aiemmin esillä oli se tosiseikka, että Marchandin sopimus Boston Bruinsin kanssa umpeutuu alkavan kauden jälkeen. Marchand voisi kiinnostaa Pittsburgh Penguinsia ja saattaa Kanadan paidassa dominoivan tutkaparin yhteen myös seuratasolla.

– Mestaruuspelit ovat vielä edessä. Meidän täytyy ajatella niitä ensin. Mutta Sidin vierellä pelaaminen on hauskaa, ei kysymystäkään siitä. Toistaiseksi ei ajatella sen pidemmälle, Marchand kommentoi The Hockey Newsille.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!