Ilja Kovaltshuk hälytettiin apuun – Venäjän kakkossarjan joukkue pelastui

Ilja Kovaltshuk auttoi kotikaupunkinsa joukkuetta THK:ta, joka oli suuressa pulassa.

Tveriläisellä kiekkoseuralla oli taloudellisia vaikeuksia, joiden takia osallistuminen Venäjän kakkossarja VHL:ään oli jopa vaakalaudalla. Tässä vaiheessa Kovaltshuk hälytettiin apuun. Championatin mukaan Kovaltshuk oli kirjoittanut Tverin aluehallinnolle kirjeen, jossa pyysi apua THK:lle.

Ja apuahan tuli, kun kiekkotähti sitä pyysi. Joidenkin venäläishuhujen mukaan Kovaltshuk olisi jopa avustanut rahallisesti THK:ta maksamalla tulevan kauden neljän miljoonan ruplan takuumaksun. Tämän tiedon THK on jo kiistänyt, sillä Tverin aluehallinnon kuvernööri lupasi THK:lle taloudellisen tuen ensi kaudelle.

Kovaltshuk on tveriläisen kiekkokoulun kasvatti.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!