HIFK:n hyökkääjä Tapparan kohtaamisesta – ”Pitää kaivaa se raivo ja tuska esiin”

Helsingin IFK pelaa lauantai-iltana viikon kolmannen kotiottelunsa, kun vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Tappara. Ottelu on Tapparan toinen kahteen päivään, kun taas HIFK tulee otteluun yllätystappio niskassaan liigaan täksi koudeksi nousseesta Jukereista.

-Kaikkien on helppo parantaa viime ottelusta, oli meiltä aika luokaton esitys. Toki kaikki kunnia Jukureille, onnistuivat varmaan pelisuunnitelmassaan aika täydellisesti. Mutta meillä on korkeat tavoitteet ja noista pitää päästä yli, HIFK:n Robert Leino kommentoi Jukurit tappiota SuomiKiekko-sivustolle.

HIFK ja Tappara kohtasivat viimeksi keväällä Liigan finaalisarjassa. Leino ja HIFK olivat sillon häviäjän roolissa.

-Sanotaan, että ne pelit on jo jokseenkin unohdettu, mutta jossain vaiheessa myöhemmin keväällä meidän pitää kaivaa se raivo ja tuska esiin, mikä koettiin keväällä, ettei koeta sitä uudelleen, Leino kommentoi viime kevään tunteita.

Hän kuitenkin uskoo HIFK:n omaan tekemiseen.

-Koetetaan saada jalat liikkelle ja pelata meidän omaa hyvää energistä ja hyökkäävää kiekkoa. Pidetään hyökkäysalueella rohkeasti kiekkoa ja pyritään voittamaan omat yksi vastaan yksi tilanteet, sitä kautta kaikki hyvä tulee.

Tappara-ottelu on HIFK:n viikon viimeinen kolmesta kotiottelusta. Otteluita on ollut joka toinen päivä.

-Fyysisesti raskaita viikkoja nämä kolmen pelin viikot, mutta kyllä vielä potkua riittää vielä lauantaille. On kuitenkin helpottanut, että kaikki pelit ovat olleet kotona, Leino kertaa kulunutta viikkoa.

Roope Kukkanen

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!