Viime kaudella Frölundaa edustanut Ryan Lasch harjoittelee parhaillaan Lahdessa, sopimuksettomana pelaajana.

Lasch, 29, naputti viime kaudella Mestarien liigan ja SHL:n mestaruuden voittaneen Frölundan riveissä 51 runkosarjaottelussa peräti 51 (15+36) tehopistettä. Myös pudotuspeleissä tahti oli hurja, sillä siellä 16 otteluun liukas laituri täräytti tehot 8+11=19.

MTV Sportin mukaan Lasch kyttää tällä hetkellä sopimusta KHL:stä tai Sveitsistä.

Lasch on saamassa mahdollisuuden harjoitella Pelicansin mukana, joka mielellään haluaisi seurassa kaudella 2011-2012 viilettäneen hyökkääjän itselleen.

– Siteet ovat jollain tavalla jääneet tänne. Ryan tulee ehkä jopa mukaan tuohon meidän jääharjoitteluun. Kyllä minä Ryan ”Mr. Beginningin” ottaisin milloin vain tähän mukaan, mutta meillä ei taida riittää palikat siihen, Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen sanoo Etelä-Suomen Sanomien mukaan.

– Hän toisi meille varmasti aika hyvää syvyyttä. Olkoon tuossa mukana niin pitkään, kunnes löytää seuran, Matikainen jatkaa.

Matikainen suhtautuukin kevyesti mahdollisuuteen, että Lasch pelaisi Pelicansissa tulevalla kaudella, mikäli sopivaa tarjousta ei tule Sveitsistä tai KHL:stä.

– Ei sitä koskaan tiedä. Jos tykästyy kovin, niin kyllä hänet satasen viikkopalkalla otetaan mieluusti pelaamaan, Matikainen naurahtaa.

ESS:n alkuperäinen juttu löytyy täältä.