Arvio: NHL-seura haluaisi tähtipelaajastaan hinnaksi Olli Juolevin

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin puolustaja Jacob Trouba on pyytänyt seuralta siirtoa muualle. Troubasta voisi olla Toronto Sunin toimittajan Michael Traikosin mukaan kuusi NHL-seuraa. Ne ovat Boston, Buffalo, Detroit, New Jersey, Toronto ja Vancouver.

Traikosin mukaan mikäli Jets alkaisi neuvotella Canucksin kanssa, olisi pyyntö selvä. Jets haluaisi Olli Juolevin.

– Vaikea paikka Trouban treidissä on se, että Jets todennäköisesti haluaisi puolustajan vaihdossa. Toisin sanoen: Unohtakaa Trouba ja Olli Juolevin yhteispelit, koska Canucksin pitäisi todennäköisesti kaupata Juolevi, jos he haluaisivat Trouban.

Traikosin mukaan Canucks haluaisi Trouban, koska seura pelaa divisioonassa, jossa paljon hyökkäysvoimaa.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️