© Kuva: Getty Images

NHL-kohulupaus laskelmoi rikastuvansa pian? – ”Kuinka naurettavaa”

Buffalo Newsin toimittaja Mike Harrington epäilee kohulupaus Jimmy Veseyn tehneen siksi sopimuksen New York Rangersin kanssa, koska hän laskelmoi saavansa ison sopimuksen ensimmäisen sopimuksensa jälkeen.

Harrington piti Rangers-valintaa muuten erikoisena.

– Onko hän tosissaan? Kävikö tämä poika Harvardin vai ei? Kuinka naurettavaa. Jokainen joukkue, jonka kanssa Vesey jutteli, teki selväksi, että he haluavat hänet kokoonpanoonsa. Kuinka ihmeessä Rangers sanoi jotain muuta kuin muut, Harrington taivasteli.

– Ehkä kyse oli Veseyn toisesta sopimuksesta, minkä tekeminen ei pitäisi olla vaikeaa New Yorkille, kun he saavat hyökkääjä Rick Nashin pois palkkalistoiltaan 2017-18 kauden jälkeen pois – juuri samalla Veseystä tulee rajoitettu vapaa agentti ja hän voi saada ensimmäisen kunnon sopimuksen, Harrington jatkoi arviotaan.

Toimittaja kuitenkin huomautti, ettei Vesey ole vielä todistanut mitään NHL:n suhteen.

– Totta kai kaikki on kiinni siitä, että Vesey pelaa yhtä hyvin kuin kesän hype antaa ymmärtää.

Vesey oli ennen Rangers-sopimustaan kirjoilla Buffalo Sabresissa. Buffalo hankki hänen oikeutensa Nashville Predatorsilta, jonka Vesey jätti myös kuin nalli kalliolle.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!