© Kuva: Getty Images

Leo Komarov nostettiin NHL-seuransa parhaaksi pelipaikallaan – ”Varma valinta”

Sports Illustrated nosti Leo Komarovin Toronto Maple Leafsin parhaaksi oikean laidan laitahyökkääjäksi. Toimittaja Allan Muirilla tuntui olevan vaikeuksia löytää oikealta laidalta pelaajia Torontosta.

– Leafsin kokoonpanossa on vain yksi oikeaksi laituriksi merkattu pelaaja, ja hän on Nathan Horton, joka on selkäongelmien takia ainoastaan nimenä mukana. Sen vuoksi tämä paikka on todella auki, Muir aloitti.

Nikita Soshnikov, Mitch Marner, William Nylander ja jopa Joffrey Lupul ovat vaihtoehtoja. Silti varma valinta on Komarov. Hän on parempi vasmmalla laidalla, mutta näillä vaihtoehdoilla valitsen vuoden 2016 All-Star -pelaajan.

Komarov teki viime kaudella 67 ottelussa tehot 19+17=36.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!