KooKoo jatkosopimukseen ruotsalaispakin kanssa

KooKoon alakerta vahvistuu uuden kauden kynnyksellä entuudestaan tutulla miehellä, kun ruotsalaispakki Oscar Eklund allekirjoitti seuran kanssa uuden sopimuksen. Eklundin, 27, uusi sopimus kattaa kauden 2016–2017.

– Eklund oli ykkösvaihtoehtomme viimeiseksi puolustajahankinnaksi. Olemme totta kai iloisia, että saimme asiat järjestymään ja pidettyä miehen Kouvolassa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Alkava kausi on Eklundille toinen KooKoo–paidassa. Aiemmin puolustaja on nähty Liiga–kaukaloissa HIFK:n ja Kärppien peliasussa.

Edelliskaudella Eklund teki 36 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehopisteet 1+11 ollen KooKoon kolmanneksi tehokkain puolustaja.

– Oscar oli viime kaudella yksi johtavista puolustajistamme, vaikka epäonniset loukkaantumiset ja sairastelut kautta hieman sotkivatkin. Uskomme, että hän voi olla vielä nähtyäkin parempi.

KooKoo on lisäksi solminut kaksivuotisen juniorisopimuksen Peetro Seppälän (15) kanssa ja toinen oma kasvatti Niki Blomberg (20) on mukana Liiga–joukkueen harjoitusringissä.

– Meillä on kahdeksan sopimuspuolustajaa, joiden lisäksi seuraamme suurella mielenkiinnolla nuorten pelaajiemme kasvua ja kehittymistä, Kultanen sanoo.

Eklundin sopimuksen myötä KooKoolla on kasassa 25 pelaajasopimusta uudelle kaudelle.

Lähde: KooKoon tiedote

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!