© Kuva: Getty Images

Halutulta yliopistotähdeltä päätös tulossa tänään – lukuisat NHL-seurat perässä

Tänä kesänä isoa mielenkiintoa NHL:n markkinoilla on herättänyt Jimmy Vesey, joka valui vapaaksi agentiksi ja kaikkien seurojen tavoittelun kohteeksi.

Vesey oli ensin hänen varaamansa Nashville Predatorsin oikeuksien alla, mutta kun Vesey ei ollut halukas tekemään seuran kanssa sopimusta, kauppasi Predators hänen oikeudet Buffalo Sabresille.

Sabresin kanssa Vesey on käynyt keskusteluja ja se on edelleen yksi vahvoja ehdokkaita hänen uudeksi osoitteeksi, mutta 23-vuotias jenkkilaituri halusi kuitenkin kuunnella eri seurojen tarjoukset.

Potentiaaliseksi kohteeksi Veseylla on pidetty Chicago Blackhawksia, joka todennäköisesti on houkutellut häntä mahdollisuudella pelata joko Jonathan Toewsin tai Patrick Kanen vieressä.

TSN:n toimittajan Bob McKenzien mukaan Vesey’n kohdalla päätöksiä on tulossa tänään.

– On toki pieni mahdollisuus, että päätös valuu huomiselle, mutta on todennäköisempää, että seuranta päättyy tänään, McKenzie kirjoitti.

Vesey on pelannut viime vuodet Harvardin yliopistojoukkueessa NCAA-liigassa. Hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi viime kauden osalta.

[tweet]https://twitter.com/TSNBobMcKenzie/status/766609907546222592[/tweet]

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!