© Kuva: Getty Images

Arvio: Suomalaiselle NHL-tähdelle tehtävä jatkosopimus – ”Hänessä on tulevaisuutta”

Rasmus Ristolainen lukeutuu Buffalon avainpelaajiin, mutta jatkosopimus antaa odottaa vielä itseään.

CBS Sportsin Chris Petersin mukaan Ristolaiseen kannattaisi satsata.

– Iso suomalaispakki on ottanut joka vuosia askeleita eteenpäin ja oli joukkueensa ykköspuolustaja viime kaudella. Kysymys on siitä, että näkeekö Buffalo hänet ykkösenä myös pitkällä tähtäimellä?, kirjoittaa Peters.

Petersin mukaan Ristolaisen tehopisteet olivat menneellä kaudella hyvät, mutta kiekonhallintaan liittyvät lukemat taas huonot. Buffalo Sabresin päävalmentaja Dan Bylsman mukaan Ristolaisen minuutit tulevat vähenemään tulevaisuudessa.

– Laitoimme hänet usein pahoihin tilanteisiin, minkä vuoksi jotkut tilastolukemat voivat näyttää huonoilta. Suoraan sanottuna peluutimme häntä liikaa ajoittain, Bylsma kertoi WGR Sports Radio 550:n haastattelussa.

Petersin mukaan Ristolaisella on kaikki avut jatkaa huipulla.

– Ristolaisessa on tulevaisuutta. Se riski kannattaa ottaa, jos he saavat tehtyä kunnollisen pitkän aikavälin kontrahdin.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!