SaiPa on purkanut jenkkihyökkääjän Patrick Davisin sopimuksen.

Davis ja SaiPa päätyivät ratkaisuun yhteistuumin sen jälkeen, kun Davis teki päätöksen jättää välistä koko tulevan kauden.

– Loukkaannuin pari vuotta sitten ja se on vaivannut minua siitä lähtien. Nyt tilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Olen puhunut asiasta monen lääkärin kanssa ja leikkaus olisi ainoa mahdollisuus parantaa tilannetta, mutta en halua enää enempää leikkauksia tämän vamman takia. Tästä syystä en pelaa ensi kaudella jääkiekkoa ja otan nyt aikaa itselleni miettiäkseni mitä tulevaisuudessa tulen tekemään, Davis sanoo SaiPan verkkosivuilla.

Koko Davisin kiekkouran jatko onkin täten vaakalaudalla.

– En tiedä päättyykö kiekkourani tähän varmasti, mutta ensi kauden osalta ei ole mitään tehtävissä. Haluan välittää pahoitteluni faneille ja SaiPan organisaatiolle. Odotin todella innoissani paluuta Lappeenrantaan, mutta nyt minun on tehtävä ratkaisuja, jotka ovat terveyteni kannalta oikeita.

– Toivotan joukkueelle kaikkea mahdollista hyvää ensi kaudelle ja haluan kiittää myös kannattajia. Tunsin oloni Lappeenrannassa todella hyväksi ja sain kannattajilta valtavasti energiaa. Jos vielä pystyn joskus kiekkoa pelaamaan, niin SaiPa on ensimmäinen vaihtoehtoni.

Davis, 29, siirtyi kaudelle 2013-2014 SaiPaan, milloin hän iski lappeenrantalaisjoukkueen riveissä runkosarjassa peräti 22 maalia.

Sen jälkeen hän matkasi Kärppiin, missä kausi oli häneltä heikko. Mukaan tarttui kuitenkin SM-kultaa.

Viime kaudella Davis edusti KalPaa, mistä hänen piti palata nyt SaiPan riveihin.

Urallaan Davis on pelannut yhteensä 9 NHL-ottelua hänet kesällä 2005 varanneen New Jersey Devilsin paidassa.