NHL:n finaaleissa tällä hetkellä tukalassa asemassa olevan San Jose Sharksin paidassa kapteenin Joe Pavelskin otteet ovat olleet suoranainen murheenkryyni.

Pavelski on ehtinyt tulla tutuksi kovana pistenikkarina ja kovana maalitykkinä.

Mutta nyt on ollut hiljaisempaa.

Finaaleissa Pavelskin tilastot ovat olleet synkät: 0+0 ja tehotilastolukema -3.

Ei sitä, mitä pitäisi olla.

Pavelskin otteet ovatkin keränneet kritiikkiä vaikka kuinka. Kritiikki on ehtinyt muuttua myös isoksi ihmettelyksi sen osalta, että mikä Pavelskilla on ollut vikana.

– Hän on ollut paikoilla, mutta joskus vain maalinteossa voi tulla kuoppia ja se siinä ytimessä olo voi kadota käsistä, Sharksin tähtihyökkääjien joukosta Patrick Marleau totesi SFGate.com:lle.

– Joskus ne kiekot vain ei menevät sisään, mutta hän on ollut siellä. Niin kauan kuin hän on paikoilla, niin se on tärkeintä, Marleau sanoo luottavaisena Sharksin kapteenista.

– Ei ole mitään maagista vastausta. Tuollaiset tapaukset keräävät paljon huomiota ja mielestäni meidän pitää joukkueena saada pois paineitta siltä saralta, Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer puolestaan totesi.

Samalla DeBoer antoi myös tunnustusta vastustajan puolelle.

– Penguinsille pitää antaa krediittiä siitä työstä, mitä he ovat tehneet. Tähtipelaajat molemmilla puolilla voivat helposti sanoa, että kaukalossa tilaa ei ole kyllä paljon yhtään.