© Kuva: Getty Images

Yksi seura tippumassa pois NHL-tähden jahdista – ”Erittäin kaukaista”

Tänä kesänä NHL:ssä Stanley Cup -finaaleiden ja NHL-draftin lisäksi katseet kiinnittyvät kovasti myös vapaiden pelaajien markkinoille.

Sinne isoimmaksi nimeksi on valumassa Tampa Bay Lightningin supertähti Steven Stamkos.

Stamkos ei ole tehnyt jatkosopimusta Lightningin kanssa ja hän onkin tätä vauhtia rajoittamaton vapaa agentti ensimmäinen heinäkuuta.

Kanadalaisen maalitykin havittelijoiksi on listattu useampi NHL-seura, joiden joukossa on ollut myös muun muassa New York Rangers.

Tämä skenaario on tippumassa pois joukosta.

– Se, että sinipaidat olisivat tekemässä tarjouksia Stamkosille, vaikuttaa tällä hetkellä erittäin kaukaiselta, New York Postin toimittaja Larry Brooks kirjoittaa.

Brooks arvelee Stamkosin hakevan seitsemän vuoden ja 70 miljoonan dollarin sopimusta.

Vaikka Rangers pääsisi eroon kallispalkkaisen hyökkääjän Rick Nashin 7,8 miljoonan dollarin sopimuksesta, ei se siltikään auttaisi tarpeeksi Rangersia Stamkos-jahtia ajatellen.

Brooksin mukaan Rangersin johto keskittynee mielummin tekemään liikkeitä treidien kautta kuin havittelemaan isoja tähtiä vapaiden pelaajien markkinoilta.

New York Postin jutussa Brooks myös kertoo, että Rangers on valmis kuuntelemaan lähes kaikista pelaajista tarjouksia. Ainoastaan tähtivahti Henrik Lundqvist sekä lupaukset Brady Skjei ja Pavel Buchnevich olisivat ainoita, joista Rangers ei kuuntelisi tarjouksia.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!