Leijonat pystyi lopulta kaatamaan Unkarin keskiviikkoillan kamppailussa, josta tuli odotettua jännempi.

Suomi voitti jääkiekkoilun lilliputin Unkarin vaivoin 3-0 lukemin. Suomen ensimmäinen maali tuli vasta toisessa erässä, kun Atte Ohtamaa tinttasi kiekon loistavasti pelanneen Adam Vayn ohitse.

Kolmannessa erässä Leijonat herkutteli kahdella lisäosumalla. Ensin Mikael Granlund ja Mikko Koivu pääsivät ylivoimahyökkäykseen, jota Wild-parivaljakko ei jäänyt käyttämättä. Toinen osuma tuli kolmannen erän lopussa ylivoimalla, kun Aleksander Barkov iski Patrik Laineen syötöstä 3-0.

Leijonien maalivahdin Juuse Saroksen nollaputki MM-kisoissa sai jatkoa. Saros ei ole päästänyt vielä yhtään maalia aikuisten MM-kisoissa. Tämä oli hänen toinen MM-ottelunsa. Vuoden 2015 kisoissa Saros torjui Slovakiaa vastaan.