© Kuva: Getty Images

Tästä päivämäärästä tulossa erittäin merkittävä NHL:ssä – vastaus isoon kysymykseen tulossa

Kesäkuun 22. päivä on tänä kesänä melkoisen iso päivä NHL:ssä.

Silloin nimittäin saadaan vastaus isoon kysymykseen, mikä liittyy NHL:ään.

Onko sarjaan tiedossa laajennus vai ei?

Ja jos on, niin kuinka monen joukkueen osalta?

– En aio alkaa ennustaa, että mitä silloin tapahtuu. Mutta silloin johtokunta kokoontuu Las Vegasissa ja olen aika varma, että silloin tulemme tietämään asiasta enemmän kuin mitä nyt tiedämme, NHL:n komissaari Gary Bettman sanoi finaaleiden avauspelin yhteydessä Pittsburghissa.

Kesäkuun lopussa siis tulee vastaus sille, saavatko Las Vegas ja Quebec City joukkuetta mukaan NHL:ään. Tai saako toinen tahoista.

Aiemmin vahva ennustus on ollut se, että Las Vegas tulisi saamaan joukkueen tulevaisuudessa. Mutta toisaalta ongelma on se, että sen jälkeen NHL:ssä olisi 31 joukkuetta, mikä toisi epätasapainoa joukkuemääriin divisioonissa ja konferensseissa. Toisaalta myös tällä hetkellä epätasapainoa on olemassa, sillä itäisessä konferenssissa on mukana 16 joukkuetta, lännessä taas 14.