© Kuva: Getty Images

Tähdistöpelin MVP täräyttää: oma World Cup -joukkue ulos jääneen jenkkitähden kanssa

NHL:n tämän kauden tähdistöpelissä MVP:ksi valittu ja melkoisena tarinana esillä ollut John Scott repäisi hyvää huumoria kehiin, jälleen kerran.

Scott äänestettiin tämän kauden tähdistöpeliin yleisöäänestyksen kautta. Hänet pyrittiin pitämään pois tapahtumasta niin NHL:n kuin hänen alkukauden seuransa Arizona Coyotesin toimesta. Lopulta Scott meni tapahtumaan ja johti joukkueensa koko tähdistöturnauksen voittoon.

Tämän jälkeen hänet valittiin myös turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Tätä titteliä Scott otti myös mukaansa, kun hän päätti hieman puolustella USA:n World Cup -joukkueesta ulosjäänyttä Phil Kesseliä.

Scott esitteli Instagramissa ideaa, jossa hän ja Kessel perustaisivat oman joukkueen World Cupiin. Joukkue tulisi koostumaan kiekkoilussa ”huomaamatta jääneistä” pelaajista. Nimiehdotuksia Scott kaipasi faneilta.

Samalla Scott antoi vahvasti mielipiteensä siihen, tekikö USA:n johtoryhmä oikein siinä, että se jätti Kesselin rannalle syksyn turnauksesta.

Kessel on ollut iso nimi kevään aikana Pittsburgh Penguinsille pudotuspeleissä. Penguinsiin hän siirtyi viime kesänä Toronto Maple Leafsista.

Scott puolestaan päätti kautensa Montreal Canadiensin organisaatiossa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!