© Kuva: Getty Images

NHL-seuran mojova virhe saamassa sinettinsä – kohuhankinnalle ennustetaan lähtöpasseja

New York Rangersin siirtorajan isoimmasta kaupasta on tulossa iso virhe.

Rangers hankki ehkä koko siirtorajan kovimman nimen Eric Staalin, mutta Staal ei saanut juuri mitään aikaan Rangers-paidassa. Kanadalainen teki runkosarjassa 20 Rangers-peliin 6 pistettä. Pudotuspeleissä hän onnistui pelaamaan viisi peliä ilman pisteitä.

New York Postin toimittajan Larry Brooksin tietojen mukaan Rangersin Staal-hankinnasta on tulossa virallisesti pannukakku. Rangers ei nimittäin aio jatkaa Staalin sopimusta, vaan hyökkääjä saa lähteä kesällä seurasta vapaille markkinoille.

Staal siirtyi Rangersiin Carolina Hurricanesista. Carolinaan siirtyi Aleksi Saarelan pelaajaoikeudet ja kaksi toisen kierroksen varausvuoroa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!