© Kuva: Ilari Isotalo

Leo Komarov sai kokea ”kovan rullauksen” – ”En edes muista milloin viimeksi noin pahasti”

PIETARI. Etukäteen ajateltuna Unkaria pidettiin hyvin selkeästi altavastaajana Suomea vastaan, mutta aivan ruusuilla tanssiessa peli ei mennyt Leijonilla.

Unkari onnistui pitämään pelin maalittomana peräti 36 minuutin ajan, ennen kuin Leijonat pääsi karkuun.

Ylipäätänsä Unkari tuli kuin herhiläinen päälle, minkä sai kokea muun muassa itse kovana taklaajana tutuksi tullut Leo Komarov.

– He pelasivat yllättävän kovaa. Mutkin rullattiin tuossa keskialueella kerran. En edes muista milloin viimeksi olisi vedetty noin pahasti, Komarov naurahti.

– En oikein nähnyt mistä se tuli. Mutta hyvä vaan! Herää tähän turnaukseen.

Tehot 0+2 keskiviikkona kerännyt Komarov puhui hieman kahdelta kantilta Unkarista.

– Hyvin he pelasivat, täytyy nostaa hattua. Taistelivat ihan viimeisen päälle ja se on vaikeaa, kun sulla on koko ajan viisi jätkää vastassa. Sitten kun he saavat kiekon, niin he yrittävät vain heittää sitä päätyyn ja lähtevät karvaamaan.

– Mutta tuolla kokoonpanolla, mikä heillä on, niin täytyy arvostaa. Mutta sehän tässä on, että lätkä on laji, jossa voit vain puolustaa, heittää kiekkoa menemään ja jos sun veskarilla on hyvä päivä, niin voit voittaa jotain. Tavallaan ei ole hauska pelata tämmöisiä pelejä, Komarov myönsi.

– Mutta onhan tuossa selkeä ero joukkueiden välillä. Kyllä meidän pitää voittaa tuollaiset pelit. Se vaan on niin, että jos tulee se yksi hyvä päivä, niin se peli on tuollaista. Jos on taas huonompi, niin sitten se on sitä, mitä heillä oli Kanadaa vastaan.

Kanadalta Unkari otti turpaan lukemin 1-7.

Leijonilla tiedossa on nyt pari välipäivää ennen kuin lauantaina se kohtaa Ranskan.

Ilari Savonen, Pietari
Twitter: @ilarisavonen